Elizabeth Dowsett ja Shari Last: Star Wars : Jedien salaisuudet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tähtien sota -fanit pidetään tyytyväisenä tasaisin väliajoin. Joululahjalistoista löytyy varmasti niin dvd-bokseja, kirjoja kuin asusteita ja oheistuotteita.

Jedien salaisuudet -kirja on innostava tietopaketti Jedeistä ja kaikesta niihin liittyvästä. Kirjassa on Jedejä ja pahiksia niin uudesta kuin vanhastakin elokuvatrilogiasta. Uudet The Clone Wars -animaatiot on jätetty pois.

Kuvitus on runsas ja monipuolinen, kirja tutustuttaa hahmoihin jotka ovat saattaneet mennä ohi elokuvissa. Jedejä käsitellään monipuolisesti eikä ketään suosita. Mielenkiintoista tietoa löytyy myös avaruusaluksista ja aseista.

Tähtien sota -faneja on ollut ensimmäisestä elokuvasta eli 70-luvulta alkaen. Faneja on siis monen ikäisiä, mutta Jedien salaisuudet on enemmänkin nuorelle fanikunnalle suunnattu. Pienillä muutoksilla ja graafisella suunnittelulla kirjasta olisi saanut mainion, vaikka se nytkin on tyydyttävän moitteeton. Kansi on kuitenkin jedimäisen herkullinen ja saa fanin kuin fanin innostumaan.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...