Elizabeth Dowsett ja Shari Last: Jedien salaisuudet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tähtien sota -fanit pidetään tyytyväisenä tasaisin väliajoin. Joululahjalistoista löytyy varmasti niin dvd-bokseja, kirjoja kuin asusteita ja oheistuotteita.

Jedien salaisuudet -kirja on innostava tietopaketti Jedeistä ja kaikesta niihin liittyvästä. Kirjassa on Jedejä ja pahiksia niin uudesta kuin vanhastakin elokuvatrilogiasta. Uudet The Clone Wars -animaatiot on jätetty pois.

Kuvitus on runsas ja monipuolinen, kirja tutustuttaa hahmoihin jotka ovat saattaneet mennä ohi elokuvissa. Jedejä käsitellään monipuolisesti eikä ketään suosita. Mielenkiintoista tietoa löytyy myös avaruusaluksista ja aseista.

Tähtien sota -faneja on ollut ensimmäisestä elokuvasta eli 1970-luvulta alkaen. Faneja on siis monen ikäisiä, mutta Jedien salaisuudet on enemmänkin nuorelle fanikunnalle suunnattu. Pienillä muutoksilla ja graafisella suunnittelulla kirjasta olisi saanut mainion, vaikka se nytkin on tyydyttävän moitteeton. Kansi on kuitenkin jedimäisen herkullinen ja saa fanin kuin fanin innostumaan.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...