Alasdair Macleod: Suuret tutkimusmatkat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tässäpä upea kirja mielenkiintoisesta aiheesta. Kirja esittelee koko joukon tutkimusmatkaajia, alkaen yli 2000 vuotta ennen ajanlaskua alkua eläneestä Herhuefista, päätyen avaruuden tutkimusmatkaajiin Juri Gagariniin ja Neil Armstrongiin.

Kirjasta löytyy kaikki tunnetuimmat tutkimusmatkailijat: Marco Polo, Kristoffer Kolumbus, Hernán Cortés, James Cook, Lewis ja Clark, David Livingstone, Thor Heyerdahl, A.E. Nordenskiöld, Roald Amundsen, Jacques Cousteau ja niin edelleen — esittelynsä ovat saaneet tunnetuimpien nimien lisäksi useat vähemmän tunnetut tutkimusmatkailijat.

Aukeaman tai kahden mittaiset esittelyt ovat väistämättä pinnallisia, mutta ne palvelevat tarkoitustaan. Laveasti kuvitettu kirja kantaa arvostetun Royal Geographic Societyn nimeä kannessaan, koska mukana on runsaasti aiemmin julkaisemattomia kuvia seuran arkistoista.

Näyttävä kirja, joka sopii kirjahyllyn kaunistukseksi ja tarjoaa hyvät perustiedot tutkimusmatkoista ja maailman valloituksesta. Kirja sopii erinomaisesti tiedonhaluisille, jotka eivät ole vielä perehtyneet aiheeseen syvällisesti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...