Alasdair Macleod: Suuret tutkimusmatkat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tässäpä upea kirja mielenkiintoisesta aiheesta. Kirja esittelee koko joukon tutkimusmatkaajia, alkaen yli 2000 vuotta ennen ajanlaskua alkua eläneestä Herhuefista, päätyen avaruuden tutkimusmatkaajiin Juri Gagariniin ja Neil Armstrongiin.

Kirjasta löytyy kaikki tunnetuimmat tutkimusmatkailijat: Marco Polo, Kristoffer Kolumbus, Hernán Cortés, James Cook, Lewis ja Clark, David Livingstone, Thor Heyerdahl, A. E. Nordenskiöld, Roald Amundsen, Jacques Cousteau ja niin edelleen — esittelynsä ovat saaneet tunnetuimpien nimien lisäksi useat vähemmän tunnetut tutkimusmatkailijat.

Aukeaman tai kahden mittaiset esittelyt ovat väistämättä pinnallisia, mutta ne palvelevat tarkoitustaan. Laveasti kuvitettu kirja kantaa arvostetun Royal Geographic Societyn nimeä kannessaan, koska mukana on runsaasti aiemmin julkaisemattomia kuvia seuran arkistoista.

Näyttävä kirja, joka sopii kirjahyllyn kaunistukseksi ja tarjoaa hyvät perustiedot tutkimusmatkoista ja maailman valloituksesta. Kirja sopii erinomaisesti tiedonhaluisille, jotka eivät ole vielä perehtyneet aiheeseen syvällisesti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...