Lynne Truss: Talk to the Hand : The Utter Bloody Rudeness of Everyday Life

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Oivallisen Eats, Shoots & Leaves -kielioppikirjan kirjoittaja Lynne Truss jatkaa nollatoleranssilinjaansa. Tällä kertaa tulilinjalla ovat huonot tavat ja totaalinen tapakulttuurin rappio.

Pelkkää “ennen oli hyvin, nyt on huonosti”-valitusta Talk to the Hand ei onneksi ole. Kirja on tiivis ja hyvin kirjoitettu, joten sitä on todellinen ilo lukea.

Jää vain toivomaan, että alunperin radiossa esitetyt jutut saisi kuulla Trussin itsensä kertomina, sellaisena ne olisivat ehkä parhaimmillaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...