Tom Fletcher: Tässä kirjassa asuu Hirviö!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä on hassu kirja. Se kertoo juuri tämän kirjan kansien välissä majailevasta Hirviöstä, joka ei kyllä vaikuttaisi kovinkaan pelottavalta. Pikemminkin päinvastoin. Joka tapauksessa kirjailija on päättänyt, että Hirviö tulee ajaa tiehensä. Hän antaa lukijalle aimo määrän ohjeita, kuinka tämä tulisi tehdä. Mutta lopulta, kun homma onnistuu, pitää Hirviö houkutellakin takaisin…

Hmm. Ensilukemalta kaksivuotias tuntui viihtyvän Hirviön seurassa ihan hyvin, mutta siitä, kuinka monta kertaa tämä jaksaa innostaa, en olisi ihan niin varma. Lukijan näkökulmasta en ehkä toivoisi tästä tulevan sitä suosituinta hittikirjaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä, lapset saattavat tykästyä erikoisiin asioihin.

Esimerkiksi kirjastosta tämä kannattaa napata lukuun. Ja jos hirviöt pelottavat, ehkä tämä kiltimmän oloinen tapaus auttaa karistamaan pahinta kauhistusta.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...