Tom Fletcher: Tässä kirjassa asuu Hirviö!

Osta kirja itsellesi

Tämä on hassu kirja. Se kertoo juuri tämän kirjan kansien välissä majailevasta Hirviöstä, joka ei kyllä vaikuttaisi kovinkaan pelottavalta. Pikemminkin päinvastoin. Joka tapauksessa kirjailija on päättänyt, että Hirviö tulee ajaa tiehensä. Hän antaa lukijalle aimo määrän ohjeita, kuinka tämä tulisi tehdä. Mutta lopulta, kun homma onnistuu, pitää Hirviö houkutellakin takaisin…

Hmm. Ensilukemalta kaksivuotias tuntui viihtyvän Hirviön seurassa ihan hyvin, mutta siitä, kuinka monta kertaa tämä jaksaa innostaa, en olisi ihan niin varma. Lukijan näkökulmasta en ehkä toivoisi tästä tulevan sitä suosituinta hittikirjaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä, lapset saattavat tykästyä erikoisiin asioihin.

Esimerkiksi kirjastosta tämä kannattaa napata lukuun. Ja jos hirviöt pelottavat, ehkä tämä kiltimmän oloinen tapaus auttaa karistamaan pahinta kauhistusta.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.