Grady Hendrix: The Southern Book Club’s Guide to Slaying Vampires

The Southern Book Club’s Guide to Slaying Vampires

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Patricia on kotiäiti 1980-luvun lopulla ja samankaltaisia päiviä värittää vain lukupiiri. Lukupiirissä luetaan vuorottain true crime-kirjoja ja tasoittavia romanttisia opuksia. Kun naapuriin muuttaa nuori mies, monet ovat hänestä haltioissaan, mutta kun köyhimmiltä alueelta katoaa ja kuolee lapsia, Patrician epäilykset suuntaavat uutta naapuria kohti. On kuitenkin hankala auttaa kun edes oma aviomies ei voisi vähempää uskoa vaimoaan. 

Vampyyrit sikseen, Patrician elämä se vasta kauhua on. The Southern Book Club’s Guide to Slaying Vampires on karu kirja kotiäidin arvosta 1980-90-luvulla ja samalla yksi parhaimmista kauhukirjoista pitkään aikaan. Jopa ilman kauhuelementtejä kirja olisi monitahoinen katsaus perhe-elämästä, jossa äidillä ei ole sananvaltaa, koska on kerran menettänyt maineensa. Millaista on, kun kukaan ei kunnioita, eikä keneltäkään saa apua – painajaismaista.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...