Grady Hendrix: The Southern Book Club’s Guide to Slaying Vampires

The Southern Book Club’s Guide to Slaying Vampires

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Patricia on kotiäiti 1980-luvun lopulla ja samankaltaisia päiviä värittää vain lukupiiri. Lukupiirissä luetaan vuorottain true crime-kirjoja ja tasoittavia romanttisia opuksia. Kun naapuriin muuttaa nuori mies, monet ovat hänestä haltioissaan, mutta kun köyhimmiltä alueelta katoaa ja kuolee lapsia, Patrician epäilykset suuntaavat uutta naapuria kohti. On kuitenkin hankala auttaa kun edes oma aviomies ei voisi vähempää uskoa vaimoaan. 

Vampyyrit sikseen, Patrician elämä se vasta kauhua on. The Southern Book Club’s Guide to Slaying Vampires on karu kirja kotiäidin arvosta 1980-90-luvulla ja samalla yksi parhaimmista kauhukirjoista pitkään aikaan. Jopa ilman kauhuelementtejä kirja olisi monitahoinen katsaus perhe-elämästä, jossa äidillä ei ole sananvaltaa, koska on kerran menettänyt maineensa. Millaista on, kun kukaan ei kunnioita, eikä keneltäkään saa apua – painajaismaista.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...