Robert Kirkman: The Walking Dead : Toinen kirja

The Walking Dead: Toinen kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eisner Awardilla palkittu The Walking Dead -sarjakuva on edennyt suomenkielisessä julkaisussa toiseen albumiin. Kokoelma sisältää lehden numerot 13–24, jotka lähtevät käsittelemään samoja aiheita kuin samannimisen tv-sarjan kolmas kausi.

Televisiosarjan myötä laajaan tietoisuuteen noussut sarjakuva seisoo kuitenkin myös omilla jaloillaan. The Walking Dead seuraa pienen selviytyjäjoukon taistelua zombie-infektion pyyhkäistyä suurimman osan ihmisistä maan päältä.

Kuten ensimmäinenkin albumi, toinen kokoelma on täyttä toimintaa. Pienen ryhmän selviytymistaistelu vetoaa varmasti zombie-genren ystäviin. Sarjakuvan ihmiset ovat kuolevaisia, aina päähenkilöitä myöten. Zombie-teemaa on myös käsitelty monesta näkökulmasta.

Kokoelman keskipisteenä toimii vankila, josta selviytyjät toivovat itselleen turvapaikkaa. Vankila ei kuitenkaan vaikuta olevan ihan niin yksinkertainen paikka, miltä ensisilmäyksellä vaikuttaisi.

Piirtäjä Charlie Adlard saa aikaan tyylikästä jälkeä. Mustavalkoinen ilmaisu korostaa sarjakuvan tunnelmaa ja sopii zombie-teemaan kuin moottorisaha selviytyjän käteen.

The Walking Dead : Toinen kirja on taatusti tutustumisen arvoinen, mikäli post-apokalyptinen zombie-tarina kiinnostaa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...