Tsirp! Bzzz! : Kotipihan ääniä & Hau! Miau! : Suloiset eläinlapset

Osta kirja itsellesi

Taas törmäsimme vallan suurta taaperosuosiota herättäneeseen kirjakaksikkoon, kun Gummeruksen äänikirjasarja kasvoi kahdella tulokkaalla. Edelliset kaksi esittelivät dinosauruksia ja työkoneita, joten henkilökohtainen mielipiteeni on, että tämänkertaisia ääniä kuuntelee huomattavasti mieluummin. Tosin tässä kirjasarjassa äänet eivät ylipäätään ole sitä parasta mahdollista laatuluokkaa, mutta siitä viis, kohderyhmä tuntuisi tykkäävän.

Kirjat ovat nimensä mukaisia; kotipihalla päästään kuulemaan lintujen laulua, ötököiden surinaa, ruohonleikkuria ja tuulikelloa, eläinlapsista esitellään tuttuja ympäri maailman. Kuinka ääntelee pieni kissanpentu, kuinka hylkeen kuutti tai norsunpoikanen?

Selkeiden valokuvien ohella kirjat sisältävät myös pieniä kohteisiinsa liittyviä ”tietoiskuja”, joten parhaimmillaan ne ovat aikuisen kanssa yhdessä tutkittuina. No, yhteistutkimuksen jälkeen ne viihdyttävät pientä lukijaa ihan itsekseenkin, joten suosittelen kokeilemaan. Lisäksi mainittakoon, että oma pikkulukijamme (1 vuotta 9 kuukautta) on oppinut näiden kautta tunnistamaan jo vallan monia otuksia ja asioita, joten hyvinä sanakirjoinakin ne toimivat.

Siis oivallinen sarja – mikäli äänikirjoja kestää kuunnella.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...