Christian Rönnbacka: Tuonen korppi

Tuonen korppi

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Nuoret klopit ovat sotimassa entisen kalkkikaivoksen lähistöllä airsoft-aseilla. Toinen pojista onnistuu pudottamaan pistoolinsa monttuun ja sitä naaratessaan pojat nostavat montusta ylös irtonaisen käsivarren.

Tavara on varsin tuoretta ja kun poliisit tulevat paikalle ja tutkivat lisää, lähistöltä löytyy toinenkin käsivarsi ja lopulta kädetön torso. Uimareissulle päätyneen vainajan henkilöllisyys jää epäselväksi, mutta pikkuhiljaa vihjeitä alkaa löytyä – ja toinenkin mies lähipiiristä päätyy vainaaksi.

Komisario Antti Hautalehdon tuttu työporukka saa raapia päitään porukalla, ennen kuin yhteys kuolemantapausten välille selviää ja käy ilmi, kuka pistää väkeä kylmäksi ja miksi. Siinä sivussa lukija saa nauttia totuttuun tapaan tehokkaasta poliisityöstä ja nasevasta sanailusta, joka ei välttele makaaberiakin rekisteriä.

Christian Rönnbackan dekkarisarja jatkaa erinomaista menoaan. Nämä ovat tasaisen oivallista viihdettä, uusi kirja sarjaan on aina pakollista luettavaa, eikä tähän mennessä yksikään ole vielä pettänyt. Antti Hautalehdon seuraavia seikkailuja odotellessa en voi kuin suositella: mars matkaan ja Operaatio Troijalainen luettavaksi, jos sarja on vielä vieras.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *