Hélène Grémillon: Uskottuni

Osta kirja itsellesi

Uskottuni koostuu tapahtumista, joilla on vaikutus moniin ihmisiin. Yksi heistä päättää lopulta kertoa ja paljastaa kaiken. Kehystarinan aloittaa Camille, joka kamppailee raskauden ja äitinsä kuoleman kanssa. Ennen poismuuttoa, posti tuo surunvalitteluiden joukossa kirjeitä Louisilta, joka kertoo kirje kerrallaan rakkaudesta naiseen nimeltä Annie. Kun Louis vuosien päästä tapasi Annien uudestaan, kertoi Annie oman tarinansa, joka on liitettynä kirjeisiin. Louis on aina rakastanut Annieta ja Annien kohtalo kietoutuu varakkaaseen pariskuntaan, joiden auttavaisuus ei ollutkaan aivan epäitsekästä.

Kerrostettu tarina on kuin herkullinen palapeli, jossa palaset loksahtavat yksitellen paikoilleen. Koska kirja koostuu kirjeistä, siinä on kutkuttavaa jatkokertomuksen tuntua. Jokaisen tarina on huumaava ja kirja tulee luettua yhdeltä istumalta. Koska jokainen kertoo oman kohtalonsa raa’an rehellisesti, eivät hahmot ole mustavalkoisen hyviä tai pahoja.

Uskottuni on ihanan ja aidon ranskalainen. Kirjasta nauttii täysin siemauksin, vaikka se onkin täynnä järkyttäviä tapahtumia. Tyypilliseen ranskalaiseen tapaan Uskottuni on kuin pieni lasi hyvää viiniä, lyhyt, mutta herkullinen. Kuten viinistäkään, eivät kaikki tule Uskotusta pitämään, mutta kirja löytää kyllä nauttijansa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...