Sergei Lukjanenko: Uusi partio

Uusi partio

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yöpartion edustaja, Valon suurvelho Anton Gorodetski kuulee Moskovan lentokentällä lapsen huutavan, ettei tahdo lentokoneeseen, koska kone tulee putoamaan kesken matkan. Paljastuu, että lapsi on huolestuttavan lupaava ennustaja.

Lapsi herättää tietämättään Hämärästä olennon, Tiikerin, jonka tehtävänä on ilmeisesti estää lapsen suurinta, vielä lausumatonta ennustusta toteutumasta. Kukaan ei saa kuulla ennustusta. Tiikerin voimat vaikuttavat kovilta: näyttää siltä, että Partioita vastassa on voittamaton vihollinen.

Uusi partio on mainio jatko Yöpartio-sarjalle. Draamaa ei puutu, eikä myöskään filosofista pohdiskelua hyvän ja pahan olemuksesta ja magian merkityksestä maailmalle. Mitä hyvää Yöpartio taikavoimillaan lopulta ihmiskunnalle tuottaa? Olisiko katastrofi, jos kaikki magia katoaisi maailmasta kertarysäyksellä? Miltä tuntuu tehdä suuria päätöksiä koko ihmiskunnan ja kaikkien Muihiin kuuluvien tulevaisuudesta?

Hienoa kauhufantasiaa siis edelleen. Jos sarja on vieras, kannattaa aloittaa Yöpartiosta ja lukea järjestyksessä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...