Horacio Quiroga: Viidakkotarinoita

Viidakkotarinoita

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uruguaylainen Horacio Quiroga on kirjoittanut satuja, joista Viidakkotarinoita -kirjassa on julkaistu kahdeksan kappaletta. Ne ovat eläinaiheisia satuja, jotka sijoittuvat Argentiinan viidakkoon. Kirja on julkaistu alunperin vuonna 1918, mutta tekstit kuitenkin tuntuivat hivenen uudenaikaisemmilta.

Quiroga vaikuttaa olevan Etelä-Amerikan Rudyard Kipling; kirjassa tuntui olevan jonkin verran samaa henkeä. Pidin saduista, koska aiheena olleet villieläimet ja viidakko ovat omasta mielestäni niin kiinnostavia. Eksoottisuutensa takia nämä tosiaan olivat enemmän omaan makuuni kuin suomalaiset eläinsadut, eivätkä onneksi olleet alleviivaavan opettavaisia.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...