Siri Kolu: Villitalo taistelee

Villitalo taistelee

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

–Luetaanko Villitaloa?

–Joo!

Kumpi kysyi, kumpi vastasi, isä vai lapsi? Tällä kerralla kumpi tahansa, sillä Siri Kolun Villitalo taistelee valloitti molempien perheenjäsenten sydämet. Se on vuoden 2021 paras lastenromaani.

Kirja alkaa suoraan siitä, mihin Villitalon valitsemat jäi: miljonääri van Böökin rakennuttamat seitsemän villitaloa ovat kokoontuneet pakomatkalle Harri Hyss-Sumeliuksen luihujen HeadTech-joukkojen uhan alla. Talot juoksevat mereen ja lähtevät uimaan etelään. Talvi vietetään Viron edustalla pienessä saaressa, mutta miksi? Mikä on villitalojen asukkaiden tehtävä? Miksi talot kokoontuvat yhteen? Yhteenotto HeadTechin kanssa on vain ajan kysymys, joten villitalolaisten on valmistauduttava huolella.

Aikaisemmista sarjan romaaneista tutut lapset Tomtom, Kajo, Ruso, Dunia ja muut tutustuvat nyt aivan uuteen väkeen ja saavat selville yhä ihmeellisempiä salaisuuksia omalaatuisista kotitaloistaan. Tomtomille alkaa myös valjeta hänen ratkaiseva roolinsa villitalojen kohtaloissa. Pelottavan suuri vastuu on Tomtomille annettu, mutta hän voi luottaa ystäviinsä kaikessa, aivan kaikessa.

Ystävyys ja rakkaus ovat Villitalojen keskeisimpiä kannattelijoita, luottamus toiseen ja yhteistyö pelastavat epätoivoisessakin tilanteessa. Siri Kolu kirjoittaa myös fantastisen hienosti lasten mielikuvituksen tärkeydestä: villitaloille kaikki kuviteltavissa oleva on mahdollista – siksi tarvitaan lapsia kuvittelemaan! Villitalo taistelee on yllättävä, jännittävä, ihmeen kiehtova romaani, joka pitää täysillä otteessaan viimeisten sivujen loppuratkaisuun saakka. Valtavan suuri suositus lapsiperheisiin!

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...