Markku Kopra ja Sari Tammikari: Voileipäkakkukirja

Voileipäkakkukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Perinteinen voileipäkakku kruunaa usein juhlapöydän komean täytekakun lisäksi. Markku Kopran ja Sari Tammikarin herkullisilla kuvilla kuvitettu Voileipäkakkukirja nostaa voileipäkakun täysin uudelle levelille. Vaikka perinteinenkin on usein hyvä, tämän kirjan ohjeilla voit tehdä voileipäkakuistasi vieläkin hienompia ja maistuvampia.

Kirjan alussa kerrotaan kattavasti leivästä, täytteistä, erikoisruokavaliosta sekä kakun kokoamisesta. Ohjeita löytyy muutamaan leipään, esimerkiksi vehnäleipään ja pyöreään rouheleipään.

Kirja neuvoo myös miten tehdä itse majoneesi tai vaikkapa tomaattimarmeladi. Kirjan ohjeet on jaettu kala-, kasvis- ja lihaosioihin. Eniten ohjeita löytyy lihallisiin kakkuihin, mutta herkulliselta kuulostaa ja näyttää myös kalaosion sushikakku tai graavisiikakakku. Kasvispuolelta löytyy ohjeita muiden muassa mangosalsakakkuun, viikunabrieleivoksiin tai vähän tutumpaan kreikkalaiseen fetakakkuun. Lihapuolella löytyy myös vähän tutumpaa kinkku-basilikakakkua savukylkikakun ja surf & turf -kakkujen lisäksi. Ohjeet ovat selkeitä yhden aukeaman kokoisia ja kuvat ovat taitavasti otettuja ja saavat veden kielelle herkästi.

Tästä erinomainen opus keittokirjojen kaveriksi.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...