Tania Del Rio ja Will Staehle: Warren 13. ja kuiskausten metsä

Warren 13. ja kuiskausten metsä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sukuhotellinsa juuri jalkeille (kirjaimellisesti!) saanut Warren 13. joutuu uuteen seikkailuun, kun kesken matkantekonsa vieraita täynnä oleva talo kompastuu (kirjaimellisesti!) lähellä pelottavaa Ilkimetsää, ja hallintalaitteiden saaminen takaisin toimintakuntoon ei olekaan aivan niin helppo juttu. Samaan aikaan Ilkimetsän ilkeä noitakuningatar Calvina juonittelee hotellin kaappaamiseksi. Se nimittäin olisi mitä sopivin uusi kuninkaallinen palatsi Mustaan kraatteriin, ja mikä tärkeintä, samalla Calvina voisi vangita noitia vastaan taistelevan suitsuttaja Beatricen ja vapauttaa tämän vangitsemat Calvinan lukuisat noitasisaret.

Warren 13. ja kuiskausten metsä alkaa siis vauhdikkaasti siitä, mihin Will Staehlen ja Tania del Rion edellinen kirja Warren 13. ja kaikkinäkevä silmä loppui, ja vaikka tämä toinen seikkailu onkin ihan oma tarinansa, ei sarjan ensimmäisen osan tuntemisesta ainakaan haittaa ole. Trilogia täydentyy syksyllä 2023. Warren ystävineen joutuu käyttämään kaiken neuvokkuutensa selvitäkseen tämänkertaisen seikkailun kaikista koettelemuksista. Mutta vähitellen niin Warren kuin hänen läheisin toverinsa aloitteleva suitsuttaja Petula löytävät voimaa ja itseluottamusta juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Warren 13. ja kuiskausten metsä on mukavahenkinen ja sopivan jännittävä lasten fantasiaseikkailuromaani, jonka erottaa muista kaltaisistaan Will Staehlen poikkeuksellisen hieno kuvitus ja graafinen suunnittelu. Kirjan jokaista aukeamaa koristaa mustavihreä ilmeikäs kuvitus. Sivutaittoakin on harkittu keskimääräistä kirjaa enemmän. Kirja on kerrassaan kaunis esine. Ja kun tarinakaan ei ole hullumpi, on tätä teosta helppo suositella laadukkaan luettavan kuluttajille noin 9-vuotiaasta ylöspäin.

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...