Max Manner: 13. huone

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Annika Malmin tarina saa päätöksensä tässä vauhdikkaassa kirjassa. 72h-kirjan lopussa Annika päätyi pahaan kuntoon ja tämä osa alkaakin Norjasta, jossa Annika on sairaalassa aivospesialistin hoidossa. Annikaa vaivaa paitsi paha loukkaantuminen, myös kipakka vainoharhaisuus — mutta kenties ihan aiheesta.

Annika päätyy mutkien kautta takaisin Suomeen ja Turkuun, josta olisi ehkä sittenkin halunnut pysyä poissa. Matkassa on norjalainen poliisi Stein Storesen, jonka tytär on ilmeisesti kuollut onnettomuudessa — tai murhan uhrina. Storesenin tytär on tutkinut salaliittoteorioita ja päässyt tutkimuksissaan hieman liian pitkälle…

13. huone on Mannerin tyylille uskollista vauhdikasta trilleriä. Lukija pysyy otteessa tiukasti loppuun asti. Päähenkilöt ovat mielenkiintoisia ja elävästi epäonnisia. Puhtaita pulmusia ei päähenkilöidenkään joukossa nähdä, vaan petoksia ja valheita täynnä olevassa kirjassa myös päähenkilöt ovat omilla tavoillaan petollisia.

Kun tekstikin luistaa aikaisempia osia paremmin, Annika Malm -trilogia saa arvoisensa päätöksen. Odotan mielenkiinnolla, mitä Manner seuraavaksi kirjoittaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...