Max Manner: 72h

Max Manner: 72h

Osta kirja itsellesi

K18-kirjassa alkanut Annika Malm -trilogia saa nyt toisen osansa. Annika on matkalla Suomeen, kun Arlandan lentokentällä joku unohtaa puhelimensa Annikan pöytään. Puhelin soi, Annika vastaa ja pian Annika on matkalla Turun sijasta Pietariin, jossa odottaa ensimmäinen keikka uusille työnantajille.

Luvassa on kylmää kyytiä Venäjän, Suomen ja Norjan välillä, kun Annika sotkeutuu taisteluun, jossa pelissä on arvovaltaa ja varallisuutta. Mukana on kotimaisia teollisuusnimiä, poliitikkoja ja jopa NATOn edustajia. Annika ei kuitenkaan suostu aivan muitta mutkitta valtaapitävien pelinappulaksi.

Tuloksena on vauhdikas ja dramaattinen dekkari, jossa riittää käänteitä. Kirjassa on enemmän tai vähemmän hienovaraisia vihjauksia ajankohtaisiin asioihin, eikä entisen ministeri Vahteran tai epämääräisen liikemies S:n esikuvia tosielämässä tarvitse pitkään miettiä. Paikoin sorrutaan hieman luennointiin.

Juttu luistaa enimmäkseen kuitenkin mukavasti ja kuten edellisenkin Mannerin kirjan kohdalla, alkuun teksti hieman tökki, mutta lopulta luin kirjan kahdella istumalla, sen verran vetävästi tarina on kuitenkin kirjoitettu. Tästä on hyvä jatkaa trilogian kolmanteen osaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...