Juha Vuorinen: After sun – sinun perääsi

Osta kirja itsellesi

Taas oli käsissäni kolumnikasa, joka oli tavattava alusta loppuun ja ei ollenkaan vastentahtoisesti. Oikeastaan sitä jo osaa odottaa, että saa jotain niinkin hersyvän herkullista, kuin vain Juha Vuorisen näpeistä irtoaa.

Sieltä jostain Andalusian paahtavan auringon alta on taas suollettu huumorilla maustettuja ajatuspaukkuja niin, että jollei naurata, niin herkistyy. Mikä vielä ihan parasta, niin laittaa ajattelemaan. Näissä tarinoissa porataan suoraan ytimeen, selvällä ja hemmetin rikkaalla suomen kielellä.

On otettu kantaa niin moneen asiaan, että oikein sitä kummastelee, miten Juha Vuorinen onkin ajan hermolla ja seuraa kaikkea, mitä tapahtuu. Tarttuu sitten kiinni aiheisiin niin terävällä tyylillä, että lukiessa voi vaan huokailla: totisesti, aamen!

”Kirja sujautetaan jokaisen vuoden 2019 varusmiehen ja -naisen selviytymispakkaukseen.” – Hyvä laastari harmitukseen!

Suosittelen tätäkin opusta ihan hikisellä mielellä, sillä: a) juttujen aiheet ovat osalle meistä tuttuja, b) ne ovat kirjoitettu äärimmäisen hyvällä tyylillä, c) huumoria on juuri sopivasti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...