Juha Vuorinen: Romaanikerjäläinen

Osta kirja itsellesi

Romaanikerjäläinen, siinä se on kirjan kansikuvassa. Siinä se on polvillaan ja oikeasti anoo lukemaan kirjan! Minä luin, otin sen matkalukemiseksi ja luin sitä hotellissa, lentokentillä ja lentokoneissa. Erittäin sopivaa tekstiä, sillä sain lukea juttuja muun muassa matkustamisesta.

Koko opus on täynnä juttuja, kolumneja ja millaisia! Nauroin välillä ihan tikahtuakseni. Jutut ovat niin hulvattomia, mutta siitäkin huolimatta ihan tosia. Olin kaiken aikaa niin samaa mieltä, että minusta alkoi tuntua ihan Juha Vuoriselta… Etenkin siinä vaiheessa, kun istuin eräällä kentällä ja alaselkää pakotti, niin eikös vain osunut kohdalle kolumni, missä kerrotaan vatsapyörästä, joka vahvistaa niitä lihaksia, joita tarvitaan, ettei tulisi niitä alaselän kipuja.

Kirja oli minusta kiva ja piristävä välipala. Suosittelen tätä pakettia taas niille, joiden on vaikea keskittyä paksuihin romaaneihin ja pitkiin juoniin. Niin ja matkakirjaksi, kun ei kykene lukemaan kaiken aikaa, vaan vain ajoittain ja ulkoisten häiriötekijöiden vallitessa.

Olen aina liputtanut Juha Vuorisen puolesta. Hänen pitäisi saada palkinto siitä, kuinka paljon on edistänyt lukemista! Jos haluaa lukea jotain kansantajuista, niin kannattaa lukea Romaanikerjäläinen.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.