Juha Vuorinen: Unblogged : Piuhat poikki päiväkirjaan

Osta kirja itsellesi

Tässä se on sellainen päiväkirja, joka on täynnä jos vaikka mitä. Lukemisen hauskuutta se on, kun saa nauraa lukemalleen tekstille. Juha Vuorinen ottaa kantaa taas ominaiseen tyyliinsä ja sanan säilä sivaltaa.

Turhat julkkikset saavat omat juttunsa. Susan Ruusunen ja Johanna Tukiainen vilahtelevat kaiken matkaa ja vähälle ei jää Timo T.A.:kaan. Sitä saa mitä tilaa. Ihan harmitonta huumoria on koko pokkari  pullollaan.

Vuorisen kirjoitusmatkoiltakin on erinomaisen hauskoja kuvauksia. Joten, mitään hyvää syytä ei ole jättää tätä opusta lukematta. Lisäksi — vaikka ei lukisikaan, kannattaa hankkia kirja, sillä sen tuotto menee kirjoihin, jotka hankitaan lasten ja nuorten sairaaloihin ja lastenkoteihin.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.