Juha Vuorinen: Ahdistus

Osta kirja itsellesi

Juuri kun oikein ahdistaa, kannattaa ottaa käteen Ahdistus ja kun sen on lukenut, ahdistus on poissa ja tilalla on puhdistus.

Ahdistus on kokoelma Juha Vuorisen juttuja, kertaalleen julkaistuja, mutta kerätty nyt kaikki samojen kansien sisään. Kaikki jutut koskettavat vuotta 2011, mikä ei ollenkaan haittaa. On vain erityisen hauska aikamatkata niihin tapahtumiin ja nimenomaan Juha Vuorisen johdattelemana. Kaikki asiat kun saavat ihan uuden näkökulman, eikä ollenkaan huonoa sellaista, sillä kuten kaikissa asioissa on kaksi puolta, niin näissä on otettu aina esiin se huvittava puoli.

Kirjan juttuja voi lukea missä tahansa, ne ovat juuri sopivan napakoita, eivätkä ollenkaan vanhentuneita. Aina löytyy jotakin, joka on niin tätä päivää. Kuninkaalliset ja politiikot saavat osansa, kuten ihan tavisjulkkiksetkin. Tapahtumiakaan ei ole unohdettu tai tv:stä nähtyjä dokumentteja. Joten aiheita piisaa hypnoosista Hitleriin.

Kirja kuuluu Juha Vuorisen hyväntekeväisyyspokkareihin ja on järjestykseltään jo neljäs.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...