Tobias Holmberg ja Linda Skugge: Äiti, minulla on nälkä!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä keittokirja toimii. Siitä todistaa se, että kirjasta on tarttunut jo neljä ohjetta lähes jokaviikkoiseen käyttöön. Lapsiperheille suunnattu keittokirja tarjoaa helppoja, nopeita ja maistuvia ruokia. Tavallisia, mutta nykyaikaisia.

Kirjaa markkinoidaan Linda Skuggen nimellä. Skugge on ruotsalainen bloggaaja ja toimittaja ja ilmeisen suosittu mediahenkilö. Kirjan varsinainen sisältö eli ruokaohjeet ovat kuitenkin Tobias Holmbergin käsialaa. Skugge on kirjoittanut kirjaan äärimmäisen imeliä pikku katkelmia lapsiperheonnestaan. Kuvituskin on äärisöpöä (tosin ei kuulemma Lindan lapsia) ja koko kirjasta huokuu vahva superäiti-fiilis.

Onneksi näitä katkelmia ei ole pakko lukea ja superäitifantasioista huolimatta ruokaohjeet ovat hyviä. Alaotsikko “Apua kun lapset pyörivät helmoissa, ja kaipaat inspiraatiota ruoanlaittoon” lunastetaan kyllä täysimääräisesti. Kirjaa on helppo suositella lapsiperheisiin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...