Tobias Holmberg ja Linda Skugge: Äiti, minulla on nälkä!

Osta kirja itsellesi

Tämä keittokirja toimii. Siitä todistaa se, että kirjasta on tarttunut jo neljä ohjetta lähes jokaviikkoiseen käyttöön. Lapsiperheille suunnattu keittokirja tarjoaa helppoja, nopeita ja maistuvia ruokia. Tavallisia, mutta nykyaikaisia.

Kirjaa markkinoidaan Linda Skuggen nimellä. Skugge on ruotsalainen bloggaaja ja toimittaja ja ilmeisen suosittu mediahenkilö. Kirjan varsinainen sisältö eli ruokaohjeet ovat kuitenkin Tobias Holmbergin käsialaa. Skugge on kirjoittanut kirjaan äärimmäisen imeliä pikku katkelmia lapsiperheonnestaan. Kuvituskin on äärisöpöä (tosin ei kuulemma Lindan lapsia) ja koko kirjasta huokuu vahva superäiti-fiilis.

Onneksi näitä katkelmia ei ole pakko lukea ja superäitifantasioista huolimatta ruokaohjeet ovat hyviä. Alaotsikko ”Apua kun lapset pyörivät helmoissa, ja kaipaat inspiraatiota ruoanlaittoon” lunastetaan kyllä täysimääräisesti. Kirjaa on helppo suositella lapsiperheisiin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...