Francis Marion Crawford: Ajattomat aaveet

Ajattomat aaveet

Osta kirja itsellesi

Francis Marion Crawford (1854–1909) oli amerikkalainen kirjailija, joka kirjoitti aikanaan paljonkin arvostettuja romaaneja: Crawfordin Corleone (1897) on yksi ensimmäisiä merkittäviä mafiaromaaneja.

Monet tuntevat Crawfordin kuitenkin kauhutarinoiden kynäilijänä ja sillä asialla Vaskikirjatkin on. Ajattomat aaveet sisältää kaikki Crawfordin kummitustarinat, jotka on julkaistu englanniksi The Complete Wandering Ghost -kokoelmana.

Mukana on Ylävuode, jota pidetään yhtenä parhaimmista kauhutarinoista. Se onkin kokoelman parasta antia: hurja kertomus riivatusta laivan hytistä ja kummituksen asuttamasta ylävuoteesta on hyytävää luettavaa. Sillä veressä on elämänvoima on varhainen esimerkki vampyyrikirjallisuudesta.

Kaikkineen siis varsin tyylikäs kokoelma ja sopii hyvin Vaskikirjojen linjaan julkaista genren vanhoja klassikoita. Klassisten kauhutarinoiden ystävät ovat varmasti kotonaan Ajattomien aaveiden perinteisissä kauhutunnelmissa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...