Ulla-Maija Paavilainen: Äkkilähtö

Äkkilähtö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hanna on keski-ikäinen nainen, jolla on kaikki hyvin. On hyvä työpaikka, on ihana mies ja jo lähes aikuinen tytär. Hanna työskentelee matkatoimistossa ja mies tekee myös paljon työmatkoja. Heillä on kaunis koti ja kaikki on muutenkin mallillaan. Kirja vaikuttaa aluksi sellaiselta, ettei tapahdu yhtään mitään, kunnes sitä huomaa, että tapahtuu kaiken aikaa ja kaikkea mahdollista.

Ulla-Maija Paavilaisen teksti vaan on niin raikasta ja välillä menee juonen ohi, mikä ei ollenkaan ole huono asia. Luin kirjaa pätkittäin ja melko hitaasti. Kun en lukenut, mietin, kuinka Hannan käy…

Paavilaisen henkilökuvat ovat ovat herkullisia ja uskottavia. Jokaisesta muodostuu heti kuva ja sen voi nähdä. Joitain inhoaa ja joistakin vaan tykkää heti.

Hanna siis menettää työpaikkansa, sitten miehensä. Miten keski-ikäinen nainen selviää? Miten käy tyttären kanssa? Tytär kun tulee siinä samassa maailmalta kotiin, ulkomaalaisen miehen kanssa, jolle on tukevasti raskaana.

Kirjaa voisin suositella sellaisille, jotka ovat itsekin kokeneet joko avioeron tai irtisanomisen tai molemmat. Heille tämä kirja saattaa avautua paremmin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...