Miina Supinen: Apatosauruksen maa: tarinoita

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Apatosauruksen maa on ihanan raikas novellikokoelma Miina Supiselta, jonka edellinen tuotos Liha tottelee kuria ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Niin on nytkin, sillä novellit ovat omintakeisia ja ajatuksia herättäviä.

Kaikki 21 novellia on erilaisia. Ne ovat jaettu kolmeen ryhmään ja ne ovat eri pituisia. Pitemmät novellit kietaisevat mukaansa niin, että olisi halunut niiden vaan jatkuvan. Lyhkäsimmät ovat sellaisia välipaloja, joista jää pitkään viipyilevä jälkimaku.

Lukiessani näitä novelleja, en halunut vetäistä kerralla koko pakettia, vaan yhden tai muutaman kerrallaan sillai makusteltavaksi. Jos kirjoittaisin reseptin tästä kirjasta, se olisi: Nautitaan 1-2 kertaa vuorokaudessa, 1-2 novellia kerrallaan tai tarpeen mukaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...