Roger Zelazny: Avalonin luodit

Avalonin luodit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Avalonin luodit jatkaa Corwinin, Amberin prinssin, seikkailuja siitä, mihin ne Amberin yhdeksässä prinssissä jäivät. Corwin sai muistinsa takaisin ja hyökkäsi Amberia hallitsevaa veljeään Ericiä vastaan. Hyökkäyksen jälkeen Corwin joutui vankilaan, mutta pakeni.

Avalonin luodeissa Corwin jatkaa kamppailuaan Amberin vallasta. Corwin muistaa hallinneensa aikoinaan Avalonia, jonne on kätketty salainen ase, jolla voi saada pienen, mutta ratkaisevan etulyöntiaseman. Alkaa siis seikkailu, jossa Corwin tavoittelee salaista asettaan, mutta joutuu samalla kohtaamaan aikaisempien tekojensa seurauksia.

Avalonin luodit on vauhdikasta seikkailuviihdettä, jonka luki melko ripeästi. Tarina jää tietysti kiperästi kesken. Toivottavasti Vaskikirjat jatkaa sarjan julkaisemista suomeksi, olisi sääli, jos sarja jäisi kesken.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...