Alexander McCall Smith: Elämän kirkas keskipäivä

Elämän kirkas keskipäivä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Olen suorastaan ihastunut A. McCall Smithin kirjoihin Mme Ramotswesta. Tämä Elämän kirkas keskipäivä oli sitä tuttua, herttaista tyyliä, johon olen tottunut ja jota aina odotan joka kirjalta. Kirja ja ne aiemmat kertovat Botswanasta ja alunperin minulla oli kamala ennakkokäsitys, ettei minulla ole mitään tekemistä minkään Afrikan kanssa maan kanssa. Onneksi olin väärässä, sillä hämmästykseni oli suuri, kun huomasin kuinka läheiseltä kirjan ajatukset tuntuivat.

Kirjassa toimii etsivätoimisto, mutta suurta jännitystä kirja ei anna. Ei siis ole murhia tai muita suuria rikoksia. Leppoisaa pohdiskelua ja kivaa arjen toimintaa, samanlaista puuhastelua kuin meilläkin. Jokaisessa kirjassa olen aina innoissani siitä, miten saman suuntaisia ajatuksia se herättää kuin itse on tullut mietittyä.

Tämä kirja ja ne kaikki edelliset ovat suositeltavia luettavia kaikille! Ihania! Mikä parasta, uutta on luvassa…

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...