Pertti Jarla: Fingerporin koko kuva 9 : Musa tuntuu

Fingerporin koko kuva 9 : Musa tuntuu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Koko kuva -sarjan albumit sisältävät kaikki julkaistut Fingerpori-stripit, tavanomaisiin albumeihin verrattuna nämä ovat luonnollisesti tuhdimpia, mikä toimii itselleni enemmän kuin hyvin. Musa tuntuu sisältää stripit vuosilta 2016–2017.

Fingerpori on normaalin oloinen suomalaiskaupunki, se on täynnä Matti ja Marja meikäläisiä, joiden elämä on yhtä väärinymmärrystä, puujalkoja ja kaksimielisyyksiä.

Fingerpori : Musa tuntuu on verrattuna muihinkin korkealaatuisiin Fingerpori-kirjoihin katsottuna hyvä teos. Kokoelma on laaja, ei viivy liikaa missään aiheessa ja jutut tuntuvat jatkuvasti onnistuneilta. Suositut hahmot saavat olla tuttuja hauskoja itsejään.

Itselle tavanomaista paremman siitä tekee myös kaupunginjohtaja Aulis Homelius, jonka strippejä tuntuu sattuneen mukaan tavanomaista enemmän. Kenties hyvää tarkoittavan kaupunginjohtajan elämä kääntyy aina jollain aasinsillalla sensaationhakuiseksi otsikoksi päivälehden etusivulle, luonnollisesti vielä pahimmalla tavalla väärinymmärrettynä.

Itselleni tämä albumi on tuonut hyvin paljon iloa. Pari aukeamaa Fingerporia on enemmän kuin hyvä tapa startata päivää. Fingerporia voi suositella jokaiselle, jopa niille jotka eivät sarjakuvista välitä, Fingerporilla kun on mahdollisuus avata uusi alue

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 867 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...