Jari Nenonen: Hiasemies Jallu

Hiasemies Jallu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämän kirjan saatuaan käsiinsä, ei voi olla pahalla tuulella. Nauroin katketakseni monta monituista kertaa. Jari Nenonen on Haminan lahja Suomen kansalle. Suosittelen tätä kirjaa vain huumorintajuisille, sillä tosikoille tätä ei varmaankaan ole tarkoitettu tai ainahan sitä voi kokeilla.

Kirja on pakinakokoelma. Kootut tarinat ovat jo kertaalleen julkaistu mm. Kymen Sanomissa. Pakinoillaan Nenonen ottaa kantaa ihan mihin tahansa ja tyyli on niin valtaisan hupaisa, että pakko lukea heti seuraava.

Yhdyn kirjan takakannen tekstiin: “Nämä eivät selittelemällä parane, on luettava, ärsyynnyttävä, huokaistava ja naurettava. Jos se pilkkaa muita, niin itseäänkin.”

Joten, ei kun tuumasta toimeen!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...