Guy Delisle: Huonon isän opas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Luin taannoin hyvillä mielin kaiken, mitä Guy Delisleltä on suomennettu. Niinpä oli itsestään selvää, että tartuin uuteen Huonon isän opas -kirjaan, etenkin kun aihepiiri nyt jollain tapaa omaankin elämään osuu.

Pieni kirja on kokoelma sarjakuvia vanhemmuudesta. Aina ei voi olla hyvä vanhempi ja näyttää hyvää esimerkkiä. Välillä vanhemmuus on suorastaan luokatonta. Sekös lukijaa huvittaa. Parhaimmillaan Huonon isän opas onkin ratkiriemukas.

Ihan jokainen juttu ei kuitenkaan osu kohdalleen niin hyvin. Juttuja on muutenkin vain 14 – lyhyet jutut on pilkottu pienille sivuille niin, että sivuja on kirjassa lähes 200, mutta silti kirjan lukee läpi hetkessä. Onneksi kirjalla on hintaa vain noin kymppi, sittenkin tuntuu, että arvoa on vähänlaisesti.

Kannattaa tämä kuitenkin kirjastossa selailla, mikäli kotoa lapsukaisia löytyy, noin vertaistueksi.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...