Guy Delisle: Huonon isän opas

Huonon isän opas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Luin taannoin hyvillä mielin kaiken, mitä Guy Delisleltä on suomennettu. Niinpä oli itsestään selvää, että tartuin uuteen Huonon isän opas -kirjaan, etenkin kun aihepiiri nyt jollain tapaa omaankin elämään osuu.

Pieni kirja on kokoelma sarjakuvia vanhemmuudesta. Aina ei voi olla hyvä vanhempi ja näyttää hyvää esimerkkiä. Välillä vanhemmuus on suorastaan luokatonta. Sekös lukijaa huvittaa. Parhaimmillaan Huonon isän opas onkin ratkiriemukas.

Ihan jokainen juttu ei kuitenkaan osu kohdalleen niin hyvin. Juttuja on muutenkin vain 14 – lyhyet jutut on pilkottu pienille sivuille niin, että sivuja on kirjassa lähes 200, mutta silti kirjan lukee läpi hetkessä. Onneksi kirjalla on hintaa vain noin kymppi, sittenkin tuntuu, että arvoa on vähänlaisesti.

Kannattaa tämä kuitenkin kirjastossa selailla, mikäli kotoa lapsukaisia löytyy, noin vertaistueksi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...