Christian Rönnbacka: Irina Tundra K18

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kirja on todella mieltä avartava ja asenteita ravistava. Se kertoo erittäin mielenkiintoisen henkilökuvan Irina Tundrasta, jonka ammatti on striptease, seksiala.

Irina on kaunis nainen, joskin häntä on ”paranneltu” muun muassa silikoneilla. Miksi, niin siksi, että hän haluaa asiakkailleen vaan parasta. Kaikki pitää olla oikeilla kohdillaan ja hän on lähes täydellinen nainen, trimmattu vartalo ja kurvit niin, että kaarteissa on seksiä.

Luin kirjan ikään kuin tirkistääkseni, mitä tulee vastaan. Ja mitä tuli? Asiansa tunteva, fiksu nainen, ammatinharjoittaja, joka tietää, mitä tekee. Ennakkokäsitykset sain laittaa roskiin. Olin ihastunut. Työ kuin työ, kun sen tekee kunnolla, kunnianhimoisesti ja järkevästi.

Irina on nainen, joka ei ole alistettu työhönsä. Hän ei ole narkkari, joka tekee mitä tahansa, saadakseen rahaa. Hän on nainen, jolla on kaikki kortit pakassa. Hän antaa asiakkailleen eroottista silmänruokaa, laadukasta sellaista. Hän ei myy itseään petikaveriksi, anteeksi tämä, mutta oli pakko, sillä valitettavan usein näin voidaan ajatella. Irina Tundra myy itseään vain katsottavaksi.

Olin vaikuttunut siitä, millaisella taidolla tällaista ammattia voidaan harjoittaa. Voisinkin suositella niitä, jotka mieluilevat tällaista uraa, tutustumaan ensin tähän kirjaan. Minun on pakko suorastaan nostaa hattua toiminnalle, jota hän harjoittaa.

Christian Rönnbacka on koonnut Irinan tarinan loisteliaasti ja mikä vielä ihan sokerina pohjalla ja päällä, niin upeat kuvat, joita on runsaasti. Kuvien takana ovat Photolies-studion kuvaajat.

Suosittelen kirjaa käsi sydämellä kaikille ja etenkin niille, joilla on patriarkaaliset ennakkokäsitykset stripteasesta. Hommaa voi tehdä huonosti, mutta myös rautaisella ammattitaidolla.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...