Christian Rönnbacka: Irina Tundra K18

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kirja on todella mieltä avartava ja asenteita ravistava. Se kertoo erittäin mielenkiintoisen henkilökuvan Irina Tundrasta, jonka ammatti on striptease, seksiala.

Irina on kaunis nainen, joskin häntä on “paranneltu” muun muassa silikoneilla. Miksi, niin siksi, että hän haluaa asiakkailleen vaan parasta. Kaikki pitää olla oikeilla kohdillaan ja hän on lähes täydellinen nainen, trimmattu vartalo ja kurvit niin, että kaarteissa on seksiä.

Luin kirjan ikään kuin tirkistääkseni, mitä tulee vastaan. Ja mitä tuli? Asiansa tunteva, fiksu nainen, ammatinharjoittaja, joka tietää, mitä tekee. Ennakkokäsitykset sain laittaa roskiin. Olin ihastunut. Työ kuin työ, kun sen tekee kunnolla, kunnianhimoisesti ja järkevästi.

Irina on nainen, joka ei ole alistettu työhönsä. Hän ei ole narkkari, joka tekee mitä tahansa, saadakseen rahaa. Hän on nainen, jolla on kaikki kortit pakassa. Hän antaa asiakkailleen eroottista silmänruokaa, laadukasta sellaista. Hän ei myy itseään petikaveriksi, anteeksi tämä, mutta oli pakko, sillä valitettavan usein näin voidaan ajatella. Irina Tundra myy itseään vain katsottavaksi.

Olin vaikuttunut siitä, millaisella taidolla tällaista ammattia voidaan harjoittaa. Voisinkin suositella niitä, jotka mieluilevat tällaista uraa, tutustumaan ensin tähän kirjaan. Minun on pakko suorastaan nostaa hattua toiminnalle, jota hän harjoittaa.

Christian Rönnbacka on koonnut Irinan tarinan loisteliaasti ja mikä vielä ihan sokerina pohjalla ja päällä, niin upeat kuvat, joita on runsaasti. Kuvien takana ovat Photolies-studion kuvaajat.

Suosittelen kirjaa käsi sydämellä kaikille ja etenkin niille, joilla on patriarkaaliset ennakkokäsitykset stripteasesta. Hommaa voi tehdä huonosti, mutta myös rautaisella ammattitaidolla.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...