Tuomo Björksten: Kaakkurin tarina

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaakkuri on kaunis ja mielenkiintoinen lintu, joka on jättänyt jälkensä suomalaisiin – sen verran paljon on linnun mukaan Kaakkurilammiksi ja Kaakkolammiksi nimettyjä lampia Suomessa. Tuomo Björksten on päässyt seuraamaan kaakkuriperheen elämää läheltä ja kertoo nyt Heikiksi nimetyn kaakkurin tarinan.

Heikki elää Kaijansa kanssa lammella ja saa poikasia, mutta joutuu valitettavasti elämään yksinhuoltajaelämää Kaijan kadottua jonnekin, luultavasti kalastajan verkkoihin kalanhakureissulla Näsijärvellä. Onneksi Heikki kohtaa Helmin, josta saa uuden elämänkumppanin.

Kirjan parasta antia on sen kaunis kuvitus. Björksten on viettänyt tuntikausia kaakkurilammella kameran kanssa ja tuloksena on upeita kuvia kaakkureista ja muista alueen eläimistä. Tuloksena on kaunis kirja, jota on ilo katsella.

Kaakkurin tarina on jännittävä, mielenkiintoinen ja helposti lähestyttävä luontokirja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...