Tuomo Björksten: Kaakkurin tarina

Osta kirja itsellesi

Kaakkuri on kaunis ja mielenkiintoinen lintu, joka on jättänyt jälkensä suomalaisiin – sen verran paljon on linnun mukaan Kaakkurilammiksi ja Kaakkolammiksi nimettyjä lampia Suomessa. Tuomo Björksten on päässyt seuraamaan kaakkuriperheen elämää läheltä ja kertoo nyt Heikiksi nimetyn kaakkurin tarinan.

Heikki elää Kaijansa kanssa lammella ja saa poikasia, mutta joutuu valitettavasti elämään yksinhuoltajaelämää Kaijan kadottua jonnekin, luultavasti kalastajan verkkoihin kalanhakureissulla Näsijärvellä. Onneksi Heikki kohtaa Helmin, josta saa uuden elämänkumppanin.

Kirjan parasta antia on sen kaunis kuvitus. Björksten on viettänyt tuntikausia kaakkurilammella kameran kanssa ja tuloksena on upeita kuvia kaakkureista ja muista alueen eläimistä. Tuloksena on kaunis kirja, jota on ilo katsella.

Kaakkurin tarina on jännittävä, mielenkiintoinen ja helposti lähestyttävä luontokirja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...