Anneli Kanto: Kastehelmi Virtanen ja oma tahto

Osta kirja itsellesi

Kastehelmi Virtanen on kaksivuotias ja sen huomaa. Isommat sisarukset Veera ja Paavo vievät Kastehelmen lelukirppikselle, jossa on luvassa tahtojen taistelu. Helmi tahtoo!

Kirppisreissuun mahtuu pukemistaistelu, raskas pulkka- ja kävelymatka kirpparille, lelujen ostamisen tahtomista, lelujen myymättä jättämisen tahtomista ja niin edelleen. Tilanne eskaloituu, kunnes terävät hampaat otetaan käyttöön, puolin ja toisin.

Onneksi isoveli Paavo keksii konstit Kastehelmen tahdon taltuttamiseen. Paavon nikseistä voikin olla hyötyä myös tosielämän Kastehelmien kesyttämiseen…

Tutultahan tämä kuulostaa. Anneli Kanto on vanginnut kirjaan hienosti kaksivuotiaan uhmaikäisen tahtotilat. Noora Katon kuvitus on näyttävää, joten tässä on kerrassaan mainio kuvakirja, jota on helppo suositella kaikkiin perheisiin, joista löytyy kaksivuotiaita.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...