Anneli Kanto: Kastehelmi Virtanen ja oma tahto

Osta kirja itsellesi

Kastehelmi Virtanen on kaksivuotias ja sen huomaa. Isommat sisarukset Veera ja Paavo vievät Kastehelmen lelukirppikselle, jossa on luvassa tahtojen taistelu. Helmi tahtoo!

Kirppisreissuun mahtuu pukemistaistelu, raskas pulkka- ja kävelymatka kirpparille, lelujen ostamisen tahtomista, lelujen myymättä jättämisen tahtomista ja niin edelleen. Tilanne eskaloituu, kunnes terävät hampaat otetaan käyttöön, puolin ja toisin.

Onneksi isoveli Paavo keksii konstit Kastehelmen tahdon taltuttamiseen. Paavon nikseistä voikin olla hyötyä myös tosielämän Kastehelmien kesyttämiseen…

Tutultahan tämä kuulostaa. Anneli Kanto on vanginnut kirjaan hienosti kaksivuotiaan uhmaikäisen tahtotilat. Noora Katon kuvitus on näyttävää, joten tässä on kerrassaan mainio kuvakirja, jota on helppo suositella kaikkiin perheisiin, joista löytyy kaksivuotiaita.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...