Anneli Kanto: Kastehelmi Virtanen ja oma tahto

Kastehelmi Virtanen ja oma tahto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kastehelmi Virtanen on kaksivuotias ja sen huomaa. Isommat sisarukset Veera ja Paavo vievät Kastehelmen lelukirppikselle, jossa on luvassa tahtojen taistelu. Helmi tahtoo!

Kirppisreissuun mahtuu pukemistaistelu, raskas pulkka- ja kävelymatka kirpparille, lelujen ostamisen tahtomista, lelujen myymättä jättämisen tahtomista ja niin edelleen. Tilanne eskaloituu, kunnes terävät hampaat otetaan käyttöön, puolin ja toisin.

Onneksi isoveli Paavo keksii konstit Kastehelmen tahdon taltuttamiseen. Paavon nikseistä voikin olla hyötyä myös tosielämän Kastehelmien kesyttämiseen…

Tutultahan tämä kuulostaa. Anneli Kanto on vanginnut kirjaan hienosti kaksivuotiaan uhmaikäisen tahtotilat. Noora Katon kuvitus on näyttävää, joten tässä on kerrassaan mainio kuvakirja, jota on helppo suositella kaikkiin perheisiin, joista löytyy kaksivuotiaita.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...