Anneli Kanto: Vilma Virtanen ja uimataito

Vilma Virtanen ja uimataito

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Viisivuotiaan Vilma Virtasen on aika mennä uimakouluun. Se vain ei ole niin helppo juttu. Neljävuotias Paavo säntää uimakouluun innolla, mutta Vilmaa arveluttaa. Isosisko Veeran mikroskooppi paljasti, miten vedessä asuu vesikirppuja, ameeboja, kyklooppeja ja leviä – miten sellaisten seassa muka pystyy uimaan?

Vesi tuntuu kamalan vaaralliselta, mutta niin vain Vilma onnistuu voittamaan pelkonsa ja suorastaan innostuu uimisesta, siinä missä vähän suuripiirteisempi Paavo-velikin. Kaikki kääntyy parhain päin, kun vain uskaltaa!

Viisi villiä Virtasta -sarjan avausosa on aivan yhtä hyvä kuin sarjan muutkin osat, siis erinomainen! Anneli Kanto kirjoittaa hauskasti ja kuvaa lasten maailmaa hienosti ja Noora Katon upea kuvitus hehkuu väriloistoa ja tekee kirjasta todellisen ilon silmälle. Hauska ja hieno kirja, Virtasten perheen lapsista kertova kirjasarja ansaitsee kyllä paikkansa jokaisen lapsiperheen kirjahyllyssä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...