Anneli Kanto: Vilma Virtanen ja uimataito

Osta kirja itsellesi

Viisivuotiaan Vilma Virtasen on aika mennä uimakouluun. Se vain ei ole niin helppo juttu. Neljävuotias Paavo säntää uimakouluun innolla, mutta Vilmaa arveluttaa. Isosisko Veeran mikroskooppi paljasti, miten vedessä asuu vesikirppuja, ameeboja, kyklooppeja ja leviä – miten sellaisten seassa muka pystyy uimaan?

Vesi tuntuu kamalan vaaralliselta, mutta niin vain Vilma onnistuu voittamaan pelkonsa ja suorastaan innostuu uimisesta, siinä missä vähän suuripiirteisempi Paavo-velikin. Kaikki kääntyy parhain päin, kun vain uskaltaa!

Viisi villiä Virtasta -sarjan avausosa on aivan yhtä hyvä kuin sarjan muutkin osat, siis erinomainen! Anneli Kanto kirjoittaa hauskasti ja kuvaa lasten maailmaa hienosti ja Noora Katon upea kuvitus hehkuu väriloistoa ja tekee kirjasta todellisen ilon silmälle. Hauska ja hieno kirja, Virtasten perheen lapsista kertova kirjasarja ansaitsee kyllä paikkansa jokaisen lapsiperheen kirjahyllyssä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...