Pauli Hanhiniemi: Kerran elettyä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kerran elettyä on ihanan avoin tarina Pauli Hanhiniemen elämästä, pääasiallisesti muusikon vinkkelistä kuvattuna. Se on mielenkiintoinen katsaus suomalaisen muusikon elämästä, joka ei todellakaan ole mitään glamouria vaan arkista pakertamista.

Pauli Hanhiniemi kertoo omalla “äänellään”, miten musiikin tekeminen hänen elämässään alkoi ja miten se jatkui. Miten syntyivät Kolmas nainen ja Pauli Hanhiniemen perunateatteri. Opiskelujakin on ja välillä on tehty niitä “oikeita töitä”. Tyyli tässä kirjassa on niin tuttavallinen, että sitä on äärimmäisen kiva lukea. Aivan kuin joku tuttu olisi minulle jutellut.

Kerran elettyä on sellaista elämää, jossa on sattunut kaikenlaista. On asioita, jotka ovat koskettaneet ja sitten on sattumuksia, jotka naurattavat. Tässä ei rehvastella vaan kerrotaan hyvin rehellisen oloisesti, mitä se on, muusikon elämä. Nimenomaan se muusikon elämä, sillä liioin ei Hanhiniemi yksityiselämänsa verhoa raota. Sinänsä hyvä, koska muusikkonahan me hänet tunnemme.

Kaiken kerronnan keskellä on mahtavia kuvia, jotka ovat Jiri Halttusen kuvaamia, hienoja tilanteita.

Lisäksi niitä biisien sanoja!!! Niitä on ja niiden sanoituksista on kerrottu; miten ja miksi joku biisi on syntynyt.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...