Milla Paloniemi: Kiroileva siili 6

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tässä kuudennessa albumissa kiroillaan ihan entiseen ja tuttuun siilimäiseen tyyliin. Siilit nauttivat keväästä ja rakkaudesta. Odottavat kesää ja pohtivat parisuhdetta. Kiukuttelevat ja piikittelevät toisiaan. Ovat niin ihanan särmäisiä.

Ulkonäköongelmat vaivaavat siilejäkin ja miten on kiva halailla. Kiroilun lomassa ollaan välillä vähemmän piikikkäitä.

Draamaltakaan ei nyt voida välttyä, sillä lopussa tapahtuu se väistämätön, kuolema.

Kiroileva siili on aina luettava ja koettava, sillä niin tulee Siili lähelle meitä kaikkia. Aina sieltä piikien seasta ittensäkin löytää.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...