Milla Paloniemi: Kiroileva siili 3

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sarjakuvien aatelia ovat kaikki Siili-sarjikset, joista käsissäni viimeksi oli tuorein Siili-kokoelma. Jos tykkää kiroilevasta ja niin kovin sympaattisesta siilistä, niin tässä on vaan niille lisää siilimäistä eloa.

Siili murehtii, rakastaa ja elää omalla siilimäisellä tyylillään. Siili niin kuvastaa perisuomalaista tunne-elämää. Luulen, että siinä on siilin viehätys, kun siihen voi samaistua. Jokaiselle voi kolahtaa joku strippi, että just noinhan se on.

Milla Paloniemi piirtää siilejä niin kivasti, että kaikki tunteet on osattu kuvata. Kun siilillä on kyynel silmäkulmassa, se osaa olla tosi hellyyttävä. Siilejä on siis useampi ja jokainen niistä on niin hauskan persoonallinen.

Siili osaa olla piikikäs, mutta oikeasti se menee niin kuin tutussa runossa, että “piikkikuoren alla siilin hellys piili…”

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...