Milla Paloniemi: Kiroileva siili : juhlakirja

Kiroileva siili : Juhlakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos ja kun on lukenut – ja vaikka ei olisikaan – kaikki Kiroileva siili -albumit tai jos vaan tietää mistä on kyse, niin tämä kirja valottaa, mistä ja miten kaikki alkoi.

Miten Milla Paloniemi äkkäsi Kiroilevan siilin ja kaikki sen siiliystävät, selviää tämän kirjan sivuilta. Jokainen siilihahmo on kivasti esitelty, samoin niiden luonteet ja suhteet Kiroilevaan siiliin. Hauskaa luettavaa ja katseltavaa.

Valokuvia on runsaasti Milla Paloniemen vaiheista, siitä miten Siilin suosio alkoi Millaa viemään. Sarjakuvamaailma on oma alueensa ja se mitä siellä tapahtuu, on mielenkiintoista. Tämä juhlakirja on kuin leikekirja, leikkaus Millan ja siilin vaiheisiin.

Lukuisa määrä on myös sitä itseään, sarjakuvaa, Kiroilevan siilin strippejä. Jos ei muka vielä ole lukenut Kiroilevaa siiliä, niin kun tähän kirjaan tutustuu, haluaa lukea tai haluaa lukea kaiken uudestaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 235 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...