Esko Valtaoja: Kosmoksen siruja

Kosmoksen siruja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Esko Valtaoja on moneen kertaan palkittu tieteen popularisoija. Kotona maailmankaikkeudessa -kirjasta alkanut trilogia on erittäin suositeltavaa luettavaa.

Kirjojen ulkopuolella Valtaoja on kirjoitellut kaikennäköistä pienempää: artikkeleita, kolumneja, juhlapuheita. Näitä siruja on koottu tähän kirjaan yksiin kansiin ja varustettu ajankohtaisin jälkisanoin, jotka antavat jutuille kontekstia. Osa materiaalista on ennen julkaisematonta.

Koska kirjan rakenne on mitä on, siinä on jonkin verran toistoa ja samojen ajatusten kertausta. Vähät me siitä: ne ovat oikein hyviä ajatuksia. Valtaoja on oivallinen ajattelija, jonka näkemyksiin kannattaa perehtyä, mikäli haluaa saada maailmankaikkeuden asioita suhteutettua inhimillisiin mittasuhteisiin.

Tämänkin kirjan voimin on hyvä jatkaa taistelua tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...