Esko Valtaoja: Kosmoksen siruja

Kosmoksen siruja

Osta kirja itsellesi

Esko Valtaoja on moneen kertaan palkittu tieteen popularisoija. Kotona maailmankaikkeudessa -kirjasta alkanut trilogia on erittäin suositeltavaa luettavaa.

Kirjojen ulkopuolella Valtaoja on kirjoitellut kaikennäköistä pienempää: artikkeleita, kolumneja, juhlapuheita. Näitä siruja on koottu tähän kirjaan yksiin kansiin ja varustettu ajankohtaisin jälkisanoin, jotka antavat jutuille kontekstia. Osa materiaalista on ennen julkaisematonta.

Koska kirjan rakenne on mitä on, siinä on jonkin verran toistoa ja samojen ajatusten kertausta. Vähät me siitä: ne ovat oikein hyviä ajatuksia. Valtaoja on oivallinen ajattelija, jonka näkemyksiin kannattaa perehtyä, mikäli haluaa saada maailmankaikkeuden asioita suhteutettua inhimillisiin mittasuhteisiin.

Tämänkin kirjan voimin on hyvä jatkaa taistelua tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...