Linda Olsson: Laulaisin sinulle lempeitä lauluja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Herkkä, kaunis kirja. Nuori ja vanha nainen, molemmilla takanaan rankkoja kokemuksia, elettyä elämää ja suuria tunteita, joutuvat pakon sanelemana naapureiksi. Molemmat ovat yksinäisiä omasta halustaan ja virittelevät hiljalleen erikoisen ystävyyden.

Ystävyyden, joka alkaa pikkuhiljaa pienistä asioista, mutta jossa käydään lopulta läpi kaikkein pahimmatkin tapahtumat. Lisäksi vietetään mukavaa aikaa toisen kanssa, koetaan yhdessä uusia tapahtumia tai vain ollaan ja syödään lettuja.

Itse pidin tästä, vaikka hiukan tehdyn makuista melankoliaa ja tapahtumia löytyy. Hiukan liian makeaa kirjallisuutta minulle. Kokonaisuudessaan ei kovin tavanomainen romaani kuitenkaan, joka teki tästäkin lukemisen arvoisen kokonaisuuden.

Kaunista maaseudun kuvausta yksinäisessä kylässä, muutenkin luonto on tärkeä osa kirjaa ja tapahtumia. Suosittelen herkemmän ja kauniin tyylilajin ystäville. Erinomainen kesäkirja tämäkin.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...