Johanna Tuomola: Liekit yössä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos on lukenut aiemmin Johanna Tuomolan dekkareita, niin tutuksi on tullut Noora Nurkka -niminen poliisi. Tällä kertaa Noora Nurkka heittäytyy virkavapaalle, mikä menee ihan kiville siksi, että lähipiirissä tapahtuu jotain sellaista, mikä ei anna hänen olla vapaalla, vaan on päästävä tutkimaan.

Nooran isän hevonen on jäänyt kiinni dopingista ja se on niin ilmiselvä mysteeri, että on pakko osallistua tutkimuksiin. Sen takia Noora liittyy paikallisten eläinaktivistien joukkoon, saadakseen selville, kuka on mokoman sabotaasin takana.

Pian alkaa tapahtua yhtä sun toista, pari tulipaloa, joista toisessa menehtyy kaksi koiraa. Tilanne alkaa muuttua entistä arvoituksellisemmaksi. Aktivisteissa on mukana toinen toistaan erikoisempia tyyppejä, kukin omalla tavallaan fanaattinen. Yksi heistä saa sitten surmansa. Tarina jännittyy aste asteelta.

Jokaisen henkilön mielentilaan lukija pääsee mukaan jollain lailla ja alkaa vähitellen epäillä melkein jokaista. Nooran mukana sitä on mukana kaiken aikaa ja miettii, kuka voi olla kaiken takana. Vasta loppumetreillä alkaa vyyhti selvitä ja sitten onkin jo jännät paikat ja jälleen uusi tulipalo.

Johanna Tuomola osaa rakentaa jännittävän dekkarin. Ei tarvita kuin ihmismielen sekaannusta, niin alkaa olla tarinaa kerrakseen. Noora Nurkka on ihana naispoliisi, nainen jolla on perhe takana, muutoin hän ei ehkä olisikaan niin hyvä.

Jään odottamaan seuraavaa…

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...