Outi Pakkanen: Macbeth on kuollut

Osta kirja itsellesi

Tämä Outi Pakkasen dekkari näki päivänvalon jo 1999, mutta ilmestyi nyt pokkaripainoksena. No, ei haittaa, sillä niin hyvin on tämä säilynyt, ettei ikää huomaa kuin Häkkisen voitosta ja markka-ajasta.

Suuri Näyttelijä Arttu Jaala on kaikkien ihannoima näyttelijä, jolla on ollut loisteliaita rooleja. Juuri valmistellaan huikeaa näytelmää, pienellä näyttelijäporukalla. Vähän ennen ensi-iltaa tapahtuu murha. Arttu Jaala on kuollut.

Pakkanen marssittaa kaikki framille ja jokaisella tuntuu olevan jonkinlainen syy murhaan. Arttu Jaalan ex-vaimot Gitta Gröhn ja Elviira Metsä. Lisäksi tulee teatteriporukkaa, ohjaaja Perttu Väänänen, valaistusmies Niko Mäkiaho ja puvustaja Sariminna Elo. Jokaisella on joku kytkös Arttu Jaalaan, mutta millainen — se selviää, kun kirja etenee. Lisäksi on muutamia muita, kuten poliisit.

Draamaa piisaa, toki, koska eletään taiteilijaporukassa. Suuri tunteita ja salaisuuksia kirjasta pulpahtaa tämän tästä. Kuten Arttu Jaalan poika, kuka ja kenen kanssa.

Eletään Helsingissä, ollaan Lauttasaaressa ja keskustassa. Koska ollaan Outi Pakkasen kirjassa, niin toki Anna Laine on myös mukana. Unohtaa ei sovi syömistä, sillä jälleen kokataan herkkuja, joihin löytyy reseptit kirjan lopusta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...