Tuomas Milonoff ja Riku Rantala: Mad Manners : seikkailijan etiketti

Mad Manners

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suurimmalle osalle Madventures-ohjelma on varmasti tuttu. Nyt Madventures -pojat Riku ja Tunna ovat tehneet kaikille travellereille aivan älyttömän hauskan ja monipuolisen oppaan! Ja tottakai Madventures-tyyliin!

Kirja sisältää omatoimimatkailijalle tärkeää tietoa Aasiasta, Lähi-idästä, Afrikasta, Euroopasta, Kaukaasiasta, Amerikasta ja Oseaniasta. Jokaisen maankolkan tavat esitellään hyvin Madventures-tyyliin. Tästä kirjasta löydät mm. apua siihen, kuinka missäkin tervehditään ja syödään, miten kulttuuri kohdataan, kuinka seurustellaan oikeaoppisesti. Mitkä ovat maassa tabuja ja mitä travellerin tulee vähintään muistaa matkakohteestaan, unohtamatta jokaisen maan omia eleitä ja ruokatapoja.

Kirja on kirjoitettu niin uskottavasti Madventuresin tyyliin, että Rikun slangin ja puheen jopa kuulee korvissaan kun kirjaa lukee! Kirjassa on myös hauskoja kuvia esimerkiksi maan tavoista (kuinka pyyhkiä takamus kyykkyasennossa vasemmalla kädellä). Sivuilta löytyy myös tunnettujen ihmisten kokemuksia maista. Juttuja on kertomassa muun muassa Pelle Miljoona. Jokaisen maan kohdalle on totta kai annettu myös Mad Cook -vinkki. Miltä mastuisivat esimerkiksi puhvelinaivot, peniskeitto tai riisipontikka?

Tätä kirjaa suosittelen etenkin miespuolisille reppureissaajille mukaan otettavaksi matkaoppaaksi. Toki myös kotisohvalla on mukava lueskella ja tutustua eri maiden kulttuureihin. Samalla tulee pohtineeksi oman maan tapoja, jotka tämän kirjan luettua tuntuvat erittäin järkeviltä ja helpoilta.

Tämä kannattaa ehdottomasti hankkia, jos on lähdössä omatoimimatkalle jonnekin päin maailmaa!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...