Ari Lahdenmäki, Tuomas Milonoff ja Riku Rantala: Madventures : kansainvälisen seikkailijan opas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kun Madventures-tv-sarjan kavereiden maililaatikot alkoivat pursuilla reissuvinkkikysymyksistä, he päättivät jakaa matkoilla oppimaansa kirjan muodossa. Tuloksena onkin melkoinen reppureissaajan raamattu. Kirjassa ei esitellä tavallisten matkaoppaiden tapaan, vaan se toimii mainiona selviytymisoppaana matkaa suunnittelevalle. Kirja käsittelee laajasti kaikkea reissun onnistumiseen liittyvää aina matkaan lähdön syiden ja matkustusfilosofian pohdinnasta varusteisiin, rahankäyttöön ja erilaisista tilanteista selviytymiseen.

Opas on mainiota luettavaa, vaikkei itse olisi matkaan lähdössä, sillä se pursuilee kiinnostavia tarinoita ja yksityiskohtia eri kulttuureista ja kohtaamisista, sattumuksista ja konkreettisista asioista. Reppureissaajan näkökulmasta huolimatta lukeminen laajentanee myös pakettimatkaajan näkökulmaa esimerkiksi antamalla hyödyllisiä vinkkejä paikallisten kohtaamiseen. Vaikkapa sitten sitkeiden ”riivaajien” eli kaupustelijoiden kohteeksi joutuessa…

Mukana on myös erilaisia näkökulmia matkailuun esimerkiksi yksin matkaavan naisen, pyörätuolilla matkaan uskaltaneen ja Jolon panttivankidraaman uhrin kirjoittamien kertomusten kautta. Kirja on ehdottomasti asiapitoisuuden lisäksi myös viihteellistä luettavaa, ei todellakaan tylsää tai kuivaa! Innostava lahjaidea reissuun lähtijälle tai siitä haaveilevalle.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...