Lucy Cousins: Maisa leipoo kakun

Maisa leipoo kakun

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämän kirjan kohdalla ei tarvinnut pitkään miettiä vinkatako vaiko ei, sillä kun kirjaan ensimmäistä kertaa tutustuttiin, se luettiin oitis kolme kertaa peräkkäin. Maisan värikästä kakunleivontaa on helppo suositella kaikille pikkuleipureille.

Maisa-kirjojen juju on voimakkaan väristen ja selkeiden kuvien lisäksi läpissä. Tässä kirjassa läpät ovat entistäkin hienompia. Kun lipareesta kiskoo, Maisa pesee kätensä, vatkaa taikinaa ja avaa kaapinovet. Kirjan lopuksi Keke haukkaa kakunpalaa.

Pidän Maisa-kirjoista, eikä tämä ole poikkeus: hauska, lapsiin vetoava kirja, jossa on mukavasti jujua pitämään mielenkiintoa yllä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...