Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko leipoo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muumipeikko leipoo on tuorein, seitsemäs, tulokas Muumipeikko-luukkukirjasarjassa.

On sadepäivä ja Muumipeikko sekä Pikku Myy miettivät, mitä tehdä. Kun Muumimamma ehdottaa ystävyksille kakun leipomista, ryhdytään tuumasta toimeen. Muumipeikko ei välttämättä ole se kaikista taitavin jauhopeukalo, mutta erinäisten pohdintojen ja neuvojen myötä syntyy lopulta komea kakku sadepäivän kakkukesteille.

Sarja ei välttämättä ole se yltiövärikkyyden perikuva, mutta omaa silmääni sen hillitty ulkonäkö sekä hennosti vanhahtava janssonmaisuus viehättävät. Ja kyllä sarjasta lapsetkin tykkäävät; muumit ovat aina muumeja ja luukut luukkuja. Tekstiä ei ole paljon ja sivut ovat astetta paksumpaa paperia, joten kirjat sopivat jo melko nuorillekin lukijoille ja kurkistelijoille.

Muumin ja mansikkakakun tuoksuinen suositus!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...