Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko leipoo

Osta kirja itsellesi

Muumipeikko leipoo on tuorein, seitsemäs, tulokas Muumipeikko-luukkukirjasarjassa.

On sadepäivä ja Muumipeikko sekä Pikku Myy miettivät, mitä tehdä. Kun Muumimamma ehdottaa ystävyksille kakun leipomista, ryhdytään tuumasta toimeen. Muumipeikko ei välttämättä ole se kaikista taitavin jauhopeukalo, mutta erinäisten pohdintojen ja neuvojen myötä syntyy lopulta komea kakku sadepäivän kakkukesteille.

Sarja ei välttämättä ole se yltiövärikkyyden perikuva, mutta omaa silmääni sen hillitty ulkonäkö sekä hennosti vanhahtava janssonmaisuus viehättävät. Ja kyllä sarjasta lapsetkin tykkäävät; muumit ovat aina muumeja ja luukut luukkuja. Tekstiä ei ole paljon ja sivut ovat astetta paksumpaa paperia, joten kirjat sopivat jo melko nuorillekin lukijoille ja kurkistelijoille.

Muumin ja mansikkakakun tuoksuinen suositus!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...