Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko esittää

Osta kirja itsellesi

Parin vuoden tauon jälkeen Muumipeikko-luukkukirjasarja saa jatkoa. Tällä kertaa Muumipeikko esittää eli on aika leikkiä teatteria. Niiskuneiti kolleganaan Muumipeikko pukeutuu erilaisiin rooliasuihin muuntautuen aina uljaasta prinssistä balettitanssijaan, ryöväriin ja salapoliisiin. Oivallisena apurina toimii Pikku Myy ja pienistä otuksista saadaan hieno yleisö.

Riina ja Sami Kaarlan vanhahtavalla, janssonmaisuutta kunnioittavalla tavalla kuvitetut Muumi-kirjat saavat minulta suosituksen. Niitä katselee aikuinenkin kovasti mielellään ja yksinkertaisuudessaan ne sopivat jo pienellekin lukijalle. Lisäksi luukkukirjojen kohdalla pikkulapsiystävällisyyttä tukee sivujen astetta vahvempi laatu ja hauskana lisäbonuksena ovat tietysti kurkistusluukut.

Suositeltava kirja sekä sarja, kuten Kaarlojen muumituotanto kokonaisuudessaankin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.