Natsumi Hoshino: Neiti Koume, tiikeriraita 5

Osta kirja itsellesi

Neiti Koume, tiikeriraita on kissa-aiheinen mangasarjakuva. Olen viime aikoina seurannut melko huonosti uusia suomennoksia, joten tämäkin sarja oli päässyt livahtamaan ohi. Periaatteessa tässä sarjassa osat ovat kuitenkin melko itsenäisiä. Sarjakuvassa seurataan Koumen ja muiden perheen kissojen elämää.

Perusjuoni ei siis ole mikään erityisen kummallinen… Välillä kissoilla on ihan omat juttunsa menossa ja niitä onkin kaikista hauskinta seurata. Edellinen kissa-aiheinen suosikkini, Chi’s Sweet Home, pyöri aika pitkälti yhden kissan varassa, joten tässä oli enemmän toimintaa ja tapahtumia.

Nämä eläinaiheiset sarjakuvat nyt vaan ovat minun juttuni. Neiti Koume oli sen verran hyvä tuttavuus, että loputkin osat sarjasta pääsevät luku- ja ostoslistoille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...