Anne Leinonen: Noitakirja

Noitakirja

Osta kirja itsellesi

Noitakirja on suoraa jatkoa vuonna 2017 ilmestyneelle Kirjanoidalle. Kirjoja ei kannata lukea erikseen, vaan paras tapa on lukea ne suoraan peräkkäin, jotta saa koko tarinan kerralla.

Tämä siis jatkaa siitä, mihin edeltäjänsä jäi. Helsingin rinnakkaistodellisuudessa Helbyn kaupungissa asuva Aura on oppinut hallitsemaan noitataitojaan ja saa tärkeän tehtävän. Hänen on matkustettava ulottuvuusrepeämän läpi Helsinkiin ja löydettävä sieltä mystinen Noitakirja, joka on avain kaikkeen.

Samalla pitäisi löytää rinnakkaistodellisuuteen ryöstetty ihastus Pyry ja tämän äiti, paha Selma-noita, joka uhkaa koko todellisuuden luonnetta ja Helbyn olemassaoloa ilkeyksillään.

Melkoista seikkailua on siis luvassa. Kirjanystäville on edelleen paljon herkullista bongailtavaa ja hyviä lukuvinkkejä, sen verran tiuhaan Noitakirjakin viittaa kaikenlaiseen kirjallisuuteen. Edellisessä osassa aloitettu tarina saa oikein mainion lopetuksen.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...