Anne Leinonen: Noitakirja

Noitakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Noitakirja on suoraa jatkoa vuonna 2017 ilmestyneelle Kirjanoidalle. Kirjoja ei kannata lukea erikseen, vaan paras tapa on lukea ne suoraan peräkkäin, jotta saa koko tarinan kerralla.

Tämä siis jatkaa siitä, mihin edeltäjänsä jäi. Helsingin rinnakkaistodellisuudessa Helbyn kaupungissa asuva Aura on oppinut hallitsemaan noitataitojaan ja saa tärkeän tehtävän. Hänen on matkustettava ulottuvuusrepeämän läpi Helsinkiin ja löydettävä sieltä mystinen Noitakirja, joka on avain kaikkeen.

Samalla pitäisi löytää rinnakkaistodellisuuteen ryöstetty ihastus Pyry ja tämän äiti, paha Selma-noita, joka uhkaa koko todellisuuden luonnetta ja Helbyn olemassaoloa ilkeyksillään.

Melkoista seikkailua on siis luvassa. Kirjanystäville on edelleen paljon herkullista bongailtavaa ja hyviä lukuvinkkejä, sen verran tiuhaan Noitakirjakin viittaa kaikenlaiseen kirjallisuuteen. Edellisessä osassa aloitettu tarina saa oikein mainion lopetuksen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...