Sam Kalda: Of Cats and Men : Profile of History’s Great Cat-Loving Artists, Writers, Thinkers and Statesmen

Of Cats and Men

Osta kirja itsellesi

Of Cats and Men osoittaa, että myös miehet voivat olla kissahulluja. Kirjassa on kuuluisia miehiä eri aloilta, joita yhdistää rakkaus kissoihin.

Mukana ovat muiden muassa Mark Twain, Marlon Brando, Freddie Mercury ja Nikola Tesla. Sivun mittaisissa jutuissa kerrotaan kuuluisien miesten suhteista kissoihin ja miten kissat ovat jopa vaikuttaneet uraan.

Karl Lagerfeldilla on muusana pörreä valkoinen Choupette-kissa joka elää prinsessamaista elämää, Freddie Mercury on kirjoittanut laulun rakkaalle Delilah-kissalleen ja Nikola Tesla sai yhden suurimmista ideoista silittäessään kissaansa.

Kirja on hauska ja nopea lukea, koska jutut ovat lyhyitä, mutta tunnetuista henkilöistä oppii jotain aivan uutta ja kissamaista. Sam Kalda, kissamies itsekin, on sekä kirjoittanut että kuvittanut teoksen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.