Kari Hanhisuanto: Pakotetut

Pakotetut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pakotetut on jännittävä kirja, jossa päästään ytimeen heti alkuriveillä, kun murhaaja esittelee itsensä. Silti henkilöllisyys jää epäselväksi, ainoa mikä on selvää, on se, että tyyppi on hullu.

Sitten alkaa murhien ketju. Ensimmäisenä lähtee Jonna, Kemin kaupunginvaltuutettu. Hän saa puukosta työmatkalla ja teon tekijä jää istumaan viereen ja itkee, pyytelee anteeksi. Poliisille helppo tapaus.

Rikostutkija Ari Remes kuulustelee puukottajaa, mutta ei oikein saa tästä mitään irti ja haistaa pian, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. No ei ole, sillä löytyy ihmeellisiä juttuja, kuten se, että puukossa on Kittilän kunnanvaltuuston puheenjohtajan sormenjäljet.

Sitten seuraavia puukotuksia ja kaikilla eri puukottaja. Rikostutkija Ari Remes on entistä enemmän ymmällään. Puukottaja jää aina paikalle ja ei ole ollenkaan tappajan oloinen.

Lukija on jo päässyt vähän jyvälle siitä, että miksi puukottajia värvätään ja mistä syystä. Mitä kaikkea ihminen on valmis tekemään kun lyödään vahvoja kortteja pöytään.

Kari Hanhisuanto oli uusi tuttavuus, mutta tästä on hyvä jatkaa, sillä teksti ja tarina kulkevat käsi kädessä, niin että toinen käsi on lukijalla. Hienoa jännitettä ihan koko matkan, josta nauttii.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...